PCKennis

Over PC-kennis

PC-kennis is een bekende naam als het gaat om de ondersteuning van particulieren bij het gebruik van een personal computer en internet. Door de ruim twintig jaar ervaring in dit vakgebied is een zeer uitgebreide ervaring ontstaan als het gaat om het werken met computers en netwerken. Eigenaar van PC-kennis is Xander van Driel:

"Vanaf mijn 16e assembleer ik zelf al mijn eigen PC’s. Deze ervaring heb ik altijd gedeeld met klanten en het eigen team. Zodoende hebben we binnen PC-kennis ruime ervaring met het installeren van besturingssystemen van Microsoft MS-DOS, Windows 95/ 98 / me,  Windows XP,  Vista, Windows 7 en 8. Hiernaast ook het sterk opkomende OSX en IOS van Apple en natuurlijk Android niet te vergeten! Ons team heeft verder ervaring met servers en netwerken op een professioneel niveau bij bedrijven die gebruik maken van één of meerdere servers met 5 tot 100 werkplekken op één of meerdere locaties. Onze klanten varieren van de particulier met een PC op zolder tot ondernemers uit het MKB zoals winkels en eenmanszaken tot de grotere bedrijven als banken en industriele ondernemingen."

Voor PC-kennis blijft de particuliere markt een van de belangrijkste pijlers. Xander van Driel vervolgt:

"De laatste jaren hebben wij onze ervaring uitgebreid door bij mensen thuis hun PC problemen te verhelpen. Het geeft mij als eigenaar en collega een fijn gevoel om de opluchting te zien bij mensen nadat wij hun PC en netwerk weer “gezond” achter laten. Voor mij nog steeds het leukste om de doen, bij de mensen thuis de computer, de internetverbinding en eventueel het netwerk optimaal te laten werken."

Wilt u het werkplezier en de service ervaren van PC-kennis? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met PC-kennis.