PCKennis

PC-APK

Een PC-APK? Waarom zou u zeggen....

Het team van PC-kennis komt elke dag bij particulieren en ondernemers aan huis of kantoor. Vandaag de dag wordt een PC intensief gebruikt. Persoonlijke zaken zoals online bankieren, iets kopen met de creditcard, iets bestellen via een webshop of gewoon lekker surfen over het internet.

Maar wist u dat deze activiteiten op de PC en het internet niet zichtbare bestanden opleveren? Dit kunnen ongevaarlijke bestanden zijn, maar ook bestanden die uw PC aantasten of uw surfgedrag nauwlettend volgen. Maar ook het dagelijks gebruik van uw PC zorgt voor fysieke vervuiling. Neem maar eens een kijkje naar het ventilatiegedeelte van uw PC. Gegarandeerd dat u daar stofdeeltjes aantreft. Deze vervuiling kan niet alleen schadelijk zijn voor uw PC, maar kan zelf kortsluiting en daarmee brand veroorzaken.

PC-kennis heeft speciaal voor particulieren de PC-APK ontwikkeld. Verleng de levensduur van uw PC, haal meer snelheid uit uw PC en geniet van veilig internetten. Maak dan nu een afspraak voor een PC-APK.