PCKennis

Software

PC-kennis ondersteunt zo veel mogelijk software van verschillende producenten. Er zijn diverse softwarepakketten op de markt en ieder pakket heeft zijn eigen doel. PC-kennis wil samen met u uw software beheren en op een zo goed mogelijke manier ondersteunen zodat u met een gerust gevoel uw software kunt gebruiken.

Voor een aantal standaard functies heeft PC-kennis een paar tips voor u. Denk hierbij aan back-up software van Acronis en de internetbeveiligingspakketen van G DATA. Deze producenten hebben hun goede staat van dienst door de jaren heen bewezen en nemen een prominente rol in op de nationale en internationale markt. Dit sluit natuurlijk niet uit dat PC-kennis u graag helpt met software van andere producenten.

Acronis True Image Back-up

True Image 2013 by Acronis beschermt uw foto's, documenten, muziek, e-mail, programma's, contacten, kalenders en meer. Het maakt een back-up van uw gegevens op een beveiligde (online)-locatie en voert synchronisatie met uw apparaten uit. True Image 2013 is veilig, betrouwbaar en eenvoudig.

Acronis True Image maakt de back-up op een locatie naar uw keuze. Dit kan een externe harddisk zijn, een NAS maar kan ook online een back-up maken.

G Data AntiVirus 2014

De uitgebreide beveiliging tegen virussen, Trojanen en andere bedreigingen - nu met Close Gap. G Data AntiVirus 2014 beschermt u meteen op meerdere manieren: Met maximale bescherming door actieve hybride beveiliging met Close Gap-technologie en de beste reactietijd bij nieuwe en zelfs gerichte, lokale bedreigingen. Met nog verder verbeterde G Data BankGuard voor maximale beveiliging bij online bankieren.

G Data AntiVirus voor Mac

Uitgebreide onmiddellijke bescherming tegen virussen, Trojanen en andere malware voor uw Mac. G Data AntiVirus voor Mac biedt speciale bescherming tegen virussen en phishingaanvallen voor uw Mac met OS X®. Niet alleen beschermt het programma tegen Mac-virussen, maar ook beschermt het Windows-pc’s die met uw netwerk zijn verbonden. Dit soort heterogene netwerken met zowel Windows- als Mac-apparaten worden steeds gebruikelijker. Geïntegreerde phishingbescherming blokkeert ook websites die uw gegevens proberen te stelen.