PCKennis

Online camerabeveiliging

Criminaliteit is aan de orde van de dag. Naast alarmsystemen zoals Woonveilig  kan het zeer nuttig zijn om preventief één of meerdere camera’s te plaatsen op strategische plekken in huis of op kantoor of om later eventueel ongewenste gasten te identificeren.

Maar er zijn meerdere toepassingen voor camera’s. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om te kijken of er nog cliënten in de wachtkamer zitten of om zicht op uw kinderen te houden en hun veiligheid te verhogen.

PC-kennis maakt gebruik van kwalitatief goede camera’s van Axis en Brickcom. Elk type camera heeft zijn eigen toepassing. Denk hierbij aan binnen- of buitencamera’s met of zonder dag- en nachtzicht. Deze camera’s kunnen aangestuurd worden door een NAS-server van Synology om de beelden op te slaan.

Alle beelden kunt u met diverse apparaten raadplegen. Niet alleen op een computer maar bijvoorbeeld ook met uw tablet of smartphone.

Gecertificeerd

PC-kennis heeft jarenlange ervaring met het installeren van alarm- en camerasystemen. PC-kennis is gecertificeerd reseller van woonveilig alarmsystemen. Hoewel Woonveilig zeer eenvoudig in gebruik is, helpt PC-kennis u graag bij de keuze van de accessoires en heeft de ervaring om de zwakke punten van uw huis te lokaliseren en te beveiligen.

Goed om te weten is dat u bij PC-kennis 5% korting krijgt op de adviesprijzen van Woonveilig zelf.

Het WoonVeilig Alarmsysteem

WoonVeilig is een slim alles-in-één alarmsysteem om uw huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. U en uw contactpersonen worden door WoonVeilig direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd bij een alarm. Bovendien controleert WoonVeilig uw alarmsysteem continu op een goede werking. Zo is het thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat u niets aan het toeval over.

Online toegang tot uw alarmsysteem

Het alarmsysteem van WoonVeilig is eenvoudig en snel via internet in te stellen en behoort tot een van de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen van Nederland. Een keer vergeten het alarmsysteem thuis in te schakelen? Geen probleem, u schakelt het alarmsysteem via internet of de mobiele telefoon onderweg alsnog eenvoudig in of uit. Met de WoonVeilig App voor uw smartphone is het bedienen van uw alarmsysteem een peulenschil!

Ook onderweg weten dat thuis alles in orde is

Waar u zelf ook bent, u weet altijd of thuis alles in orde is. In geval van een alarm ontvangt u direct een alarmmelding op uw mobiele telefoon. Ook ziet u online wie het alarmsysteem heeft in- of uitgeschakeld. Handig als u wilt weten of uw kind veilig is thuisgekomen!

Basis alarmsysteem uitbreiden (optioneel)

De WoonVeilig basis-alarmsystemen worden standaard geleverd met inbraakmelders en zijn eenvoudig en draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals inbraakmelders, rookmelders, lekkagemelders en camera's.
Kijk voor een volledig overzicht van de uitbreidingen in de Online Shop.

WoonVeilig Camera (optioneel)

Met de WoonVeilig Camera ziet u in één oogopslag of thuis alles in orde is. De camera van het WoonVeilig alarmsysteem: